Testujeme responzivní design hledání

28. srpna 2013

Upravili jsme design hledání na Seznam.cz, nově se design vyhledávání plně přizpůsobí možnostem vašeho zařízení. Vyzkoušejte si jej na svém chytrém telefonu nebo tabletu.

Technicky jsme sloučili mobilní a desktopové hledání do jednoho řešení. Obě verze hledání jsou nyní dostupné na adrese http://search.seznam.cz. Na základě detekce zařízení poté vydáme webovku přizpůsobenou pro mobil, tablet nebo desktop. Původní URL pro mobilní verzi, http://m.search.seznam.cz, nyní přesměrováváme na adresu http://search.seznam.cz.

Responsive, neboli podpora pro různé typy chytrých zařízení, včetně dotykových, jsme realizovali prostřednictvím flexibilního layoutu a media queries. Kromě přirozených výsledků jsme upravili také pomocníky hledání jako například související dotazy, opravu překlepů nebo miniaplikace. Budeme rádi, když si nový vzhled vyzkoušíte a pomůžete nám tak s jeho testováním :).

Pokud narazíte na nějakou chybu nebo budete mít k responsive nějaký postřeh, napište nám jej prosím do komentáře. Pro lepší ladění nám napište i nějaké podrobnosti o vašem zařízení (typ zařízení, model, operační systém, prohlížeč, …).

Sdílet na sítích